Reply
 
LinkBack Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1   Report Post  
Junior Member
 
First recorded activity by BoatBanter: Jul 2011
Posts: 1
Default Liposukce neni vselek na snizeni Vasi hmotnosti

Liposukce
Liposukce neni univerzalni lek na redukci Vasi vahy. Liposukce jen tvaruje Vasi telo, aby Vase tvary byly peknejsi a pritazlivejsi.
Liposukce je jednou z moznosti esteticke chirurgie, ktera napomaha ke utvareni tela prostrednictvim vypumpovani lozisek tuku z podkozi. Nejcasteji se takto oddelavaji tukove polstare na brichu, hyzdich, bocich a stehnech, ale take na brade, pazich ci kolenou. Naopak nepripustnymi partiemi pro liposukci je spodni cast zadni casti.
Liposukce je chirurgicky intervence, ktery je uskutecne z co nejmensich koznich vstupu, obycejne jen z nekolika malych rezu.
Liposukce se da provest nekolika druhy lisicimi se povahou energie, ktera jepouzita k rozvolneni podkozniho tuku. Na zaklade tohoto hlediska vetvime liposukci na ortodoxni, vibracni, laserovou a ultrazvukovou.
Pri klasicke liposukci se tukova tkanobrusuje kanylou mechanicky a potom je podtlakem odsata.
Pri ultrazvukove liposukci jsou tukove bunky rozruseny ultrazvukovou energii, kterou vytvari samotna kanyla. Ta zaroven uvolnenou tukovou tkan tez odsava.
Pri laserove liposukci pusobime v podkozi laserovym paprskem.
Jinou alternativou liposukce je lipolyza, behem ktere se tuk rozpousti pouziti chemickych substanci. Roztok chemickych latek je aplikovan do podkozi jenom injekcemi, neni nutne kuzi narezavat, a proto je kosmeticky ucinek dokonaly. Zredene tukove bunky nemusi byt odsavany a odbouraji se prostou cestou.
Gamma Print s.r.o., Za Drupolem 515 Horomerice, Ceska Republika, GPS 50° 7' 56.348"N 14° 20' 0.65"E, gammaprint

Dale rozlisujeme liposukci suchou a vlhkou, to podle toho, jestli je behem zasahu pouzit infiltracni roztok, ci nikoliv.
Sucha liposukce se nyni jiz temer nepouziva. Vlhka liposukce je bezbolestna liposukce. Bezbolestna liposukce je tedy pro vsechny, kteri hure prozivaji bolest. Pri vlhke liposukci je do pozadovaneho bodu na tele, ze ktereho ma byt tuklikvidovan, vpraven roztok. V tomto pripade muze byt liposukce udelana bez uspani zakaznika, protoze mistni anestetikum je v roztoku obsazenouspokojive, coz zavazuje, ze liposukce je bezbolestna.
Pozdeji je dosud liposukce 3.generace. Liposukce 3.generace je rovnez bezbolestna a jedna se o tzv. kavitacni liposukci.
CZ
Reply
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules

Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On



All times are GMT +1. The time now is 08:52 AM.

Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright ©2004-2024 BoatBanter.com.
The comments are property of their posters.
 

About Us

"It's about Boats"

 

Copyright © 2017