Reply
 
LinkBack Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1   Report Post  
posted to rec.boats.electronics
external usenet poster
 
First recorded activity by BoatBanter: Jul 2006
Posts: 1
Default trim tilt pump

found really good info on this problem. but i have just a few
questions.

trim tilt pump wont work. followed alot of advice on this.

the only differance is i get a clicking noise when i do all the
testing. but no motor noise.

i tried loosing the brushes with a couple of good hits to the motor .
the trim tilt motor worked perfectly last season.

then nothing this season. . just a clicking noise. checked all the
fuses. have power to the motor. .
its hard for me to believe that the motorl would go out just like that.


Thanks

Reply
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules

Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
how do you pump out the holding tank? Al Thomason Cruising 0 July 4th 06 05:19 PM
wiring diagrame for trim tilt pump inboard 140 hp mercruiser pozz General 0 March 16th 06 06:29 AM
Trim and Tilt problems 1summertime General 1 September 7th 05 03:54 AM
Mercury 1350 trim and tilt CharlesB General 0 August 2nd 04 06:18 PM
Trim Tilt Hell Ppleworks General 2 June 23rd 04 12:28 AM


All times are GMT +1. The time now is 01:57 PM.

Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2004-2024 BoatBanter.com.
The comments are property of their posters.
 

About Us

"It's about Boats"

 

Copyright © 2017